貓山王

中秋節又快到啦, 一家人聚埋一齊除左食月餅依d傳統野之外, 仲有咩嘢好做呀?
當然係分「甘」同味啦!

熱賣緊嘅係馬來西亞 「貓山王」榴槤(非有機), 中秋時分,已經係「貓山王」直送到港的季尾時分, 佢嘅甜中帶甘, 令好多榴槤fans著迷,唔駛親身飛去馬來西亞就有得食到新鮮樹上熟嘅貓山王,仲唔快d 上Healthy Express 網上訂購,記得同一班親朋戚友分享呀!

除咗貓山王,D24都非常受香港人歡迎,原因是她價錢相宜,又有她獨特嘅風味,雖然核會比貓山王大,但都係一個不錯嘅選擇。

供應商係多年從事貓山王入口香港,而且貨真價實,多年來得到老顧客喜愛,本身有龐大的舊有客戶,今次能夠分甘同味,都算是一個緣份!

Leave a Reply

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: