終於要覆磅

今日終於覆磅,六個星期減咗3.4kg。脂肪減了2.4%及2.9kg 。

我係佛係🧘🏻減重,冇咩做運動,因為這段時間要兼顧工作、家庭和生意。每朝七點出門口,晚上回家到差不多八點,有時九點。加上揸車,唔容易找時間做運動。

剛剛撞到我認識的一對有機店食材夫婦Carson & Fansy ,佢哋都剛剛參加完第一輪減重比賽!大家不約而同都要show一show身形!

脂肪:23.7公斤減至20.8公斤,減咗2.9公斤。
體脂率:27.6%減至25.2%。不過內臟脂肪:14仍然偏高😅

發表者:家鴻

過去工作多年,在專上學院當一個電腦系統分析員,公餘時間會多關注自己的興趣和生活,多關心身邊和朋友,努力進修健康飲食、營養及自然療法的知識。

Leave a Reply

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: