有機耕種導師課程

經過多個星期嘅辛勞,以及上星期天經過整日嘅考試,當中有幾個同學包括我自己,仲經過12個星期,放低自己嘅假期及和家人共處嘅時間,山長水遠來到鸖藪,參加周日全日嘅訓練,我們綠田園有機耕農導師課程嘅20幾位同學,終於完成了以及成功畢業!

覺得興奮──同曾香茵老師、 QueenieFrancis Chan 、周子儀、 Sin Sin Costa和 Bobbie Ng一齊。

圖像中可能有12 人、包括 Ka-Hung LI、大家站著、戶外和大自然

發表者:家鴻

過去工作多年,在專上學院當一個電腦系統分析員,公餘時間會多關注自己的興趣和生活,多關心身邊和朋友,努力進修健康飲食、營養及自然療法的知識。

有一則關於 有機耕種導師課程 的留言

Leave a Reply

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: